Condiții Generale pentru utilizarea website-ului www.icar-evairfam.ro.

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest website.

Descrierea serviciilor

Website-ul nostru vă pune la dispoziție informații esențiale despre proiect și rezultatele activităților derulate în cadrul acestuia.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a website-ului www.icar-evairfam.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest website, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului website-ului

Fundația ICAR nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Fundația ICAR deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest website sunt proprietatea Fundației ICAR, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului www.icar-evairfam.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea website-ului sunt deținute de Fundația ICAR. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului website-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Fundației ICAR.

Accesul și utilizarea paginii www.icar-evairfam.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.icar-evairfam.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.icar-evairfam.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.icar-evairfam.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Fundației ICAR.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților și rezultatelor proiectului EVA IRFAM – Există Violență Ascunsă În Rândul Femeilor Ajunse Migrante. Fundația ICAR nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;

– inexistența pe website-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Fundația ICAR nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său.

Legătura cu alte website-uri

Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte website-uri considerate de Fundația ICAR utile în legătură cu conținutul website-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

Fundația ICAR nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website-ul său.